Tortul comandat


Atat de mult imi place sa imi serbez ziua, sa am multi invitati. Sunt inconjurat de familia mea iubita, de prietenii mei dragi.  Dar, in primul rand, imi place sa ma ocup de pregatiri, sa aranjez masa, cu toate ca mama se cam opune, dar ne ajutam reciproc.  Vroiam neaparat sa fac o comanda de un tort bun, ca sa imi uimesc invitatii cu el.
M-am gandit ca anul asta sa gasesc o cofetarie specializata in comenzi online, sa ma rasfat eu si invitatii mei cu un tort foarte bun.  Imediat am inceput sa caut pe internet, si am gasit  www. cofetictac.ro,  si este o cofetarie foarte buna. Parintii mei adora sa imi serbeze ziua acasa, sa imi faca o zi de neuitat, chiar nu ma supar sa  petrec cu prietenii mei aceasta zi minunata.

Imi plac foarte mult torturile, si niciodata nu as putea sa refuz un tort cu ciocolata, sau cu fructe.
Intai trebuia sa imi aranjez casa ca de petrecere, am facut niste aranjamente speciale, , si sa am tortul comandat.Vroiam ca invitatii mei sa fie incantati peste masura, nu cred ca exista om sa nu ii placa sa manance o felie de tort la o aniversare reusita.
Trebuia neaparat sa ma ocup si de muzica, sa dansam cu totii si sa ne simtim bine. Trebuia ca la finalul aniversarii mele  sa ramana o zi de neuitat. Imi doream pentru petrecerea mea totul, sa fie toata lumea multumita si fericita.
Stiam dinainte ca o sa fiu intrebat de unde am comandat tortul, parca le si vad fetele cand le voi spune ca am facut comanda online.
Era minunat acest sentiment  sa descoperi cuvintele zile onomastice.
Eram foarte bucuros ca o sa fim cu totii impreuna, bine-nteles ca voi primi si cadouri, cu toate ca nu acest lucru era cel mai important, important era ca o sa fiu alaturi de familia mea si prietenii mei.
Tin sa spun tuturor ca pentru a avea aceste torturi pentru ocazii speciale, si nu numai sa faca comanda la cofetaria Tic Tac.

”Cofetăria TicTac a apărut in ’98 ca o mică afacere de familie și a încântat de atunci gusturile tuturor vizitatorilor care i-au trecut pragul.

Am reușit să ne fidelizăm vizitatorii, care se întorc de fiecare dată mulțumiți, chemați de atmosfera caldă și de gustul deosebit al bunătăților noastre. Ne păstrăm promisiunea față de vizitatorii noștii de a le oferi de fiecare dată produse delicioare, proaspete făcute din îngrediente naturale.

De-a lungul timpului, am avut plăcerea de a contribui prin produsele noastre la mii de evenimente speciale din viața clienților noștrii și să legăm prietenii frumoase”.

 

Posted on February 10, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: