Aparatul dentar


Numai cand aud de servicii stomatologice ma ia cu lesin. Am avut o perioada cand mergem des la clinica stomatologica, trebuia neaparat sa am o dantura frumoasa, sa nu mai imi fie rusine cand deschid gura cand vorbesc cu cineva. Acum sunt foarte mandru de dantura mea. Dar ce am avut eu in comparatie cu o fetita care am cunoscut-o la aceasta clinica m-a emotionat mult. Venise cu mama ei la clinica aceasta sa se hotarasca in alegerea unui aparat dentar.

Pur si simplu aceasta fetita avea dintii strambi, dar spre norocul ei acest aparat dentar o putea ajuta in indreptarea dintilor, si stia ca dupa ce il va purta niciodata nu ii va fi rusine sa deschida gura. Mama ei si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva in privinta fetitei ei, sa ii ia acest aparat dentar la o varsta frageda, doar asa problema va fi tratata mai usor. Acest aparat dentar iti poate indrepta dintii incorect aliniati, de aceea m-am bucurat mult pentru acea fetita.

”Trident este prima clinica stomatologica ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. Pentru dumneavoastra, acest lucru se traduce in tratamente la cele mai inalte standarde:

  • 6 cabinete individuale ce permit tratarea simultana a pacientilor si eliminare timpului de asteptare;
  • 2 microscoape endodontice Zeiss ce permit realizarea de manopere endodontice de cea mai inalta calitate;
  • aparate de radiologie ce permit un radiodiagnostic complex, evitand orice deplasare in afara clinicii;
  • CBCT;
  • aparat CAD/CAM;
  • sala de operatii amenajata complet pentru a asigura conditiile riguroase de asepsie, inclusiv o camera speciala post-operatorie;
  • sala speciala de sterilizare;
  • camera intraorala ce permite o excelenta vizualizare a situatiei clinice, atat de catre medic, cat si de catre pacient;
  • sistem computerizat centralizat care permite comunicarea situatiei clinice intre cabinete;
  • generator electric capabil sa asigure continuarea activitatii clinicii in cazul unor disfunctionalitati ale retelei electrice”.

. Clinica Trident este primul centru de stomatologie din România care abordează soluţia modernă de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. În plus, cabinetele individuale ale medicilor beneficiază de un sistem informatic centralizat ce permite comunicarea în timp real a situaţiei clinice a pacienţilor. Este foarte moderna si medicii stomatologici sunt profesionisti prin ceea ce fac.

Trident-010

Posted on July 18, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: