Motor pompa submersibila


Pompa submersibila de mare adancime pentru puturi cu diametru minim 4 inch (100 mm). Recomandata pentru alimentarea cu apa a diversilor consumatori: uz domestic, civil, pentru gradinarit sau irigatii, la pomparea apei curate din fantani, puturi pentru alimentarea cu apa a locuintelor, caselor si vilelor, uzul in agricultura si irigarea prin picurare.

Un motor pompa submersibila 4 toli, te poate ajuta in rezolvarea problemelor legate de absortia si pomparea apei din putul tau, apa necesara pentru gospodaria ta.

Supapa de sens incorporata in pompa, turbina din bronz, componente pompa din termoplastic, motor in baie de ulei si diafragma compensatoare de presiune, presetupa ceramica protejata contra patrunderii nisipului cu o-ring din cauciuc, componente nontoxice si nepoluante, racord refulare cu diametrul de 1 inch.

Expert Instal Group  este una dintre putinele companii de profil ce poate sa ofere clientilor sai preturi mici pentru produse de o calitate superioara, profesionale. Data fiind specificitatea firmei de a putea acoperi nevoile unei companii mari printr-un volum de marfa generos, putem sa sustinem si un segment de clienti  care sa gaseasca cel mai bun raport calitate pret din piata.

 

Compania Expert Instal Group  are in plan dezvoltarea logistica si economica in perioada urmatoare prin crearea de noi spatii de vanzare si depozitare, cat si prin atragerea de noi parteneri si prin pozitinarea unui nou punct de lucru intr-o zona cu vad comercial specific acestui domeniu.

Prevedem pentru viitor o crestere a cifrei de afaceri axata in special pe dezvoltarea imobiliara din zona de sud a Bucurestiului, care, in acest moment, este cea mai dinamica zona la nivelul Capitalei. Expert Instal Group  este partener traditional a catorva firme care realizeaza ansambluri de vile si blocuri de locuinta in aceasta zona.

Echipa de vanzari este la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu, testeaza si recomanda produse clasice dar si noi descoperi.

Alaturi de partenerii nostri, atat producatori cat si firme de constructii, reusim sa oferim cele mai bune servicii clientilor finali”.

Motoarele submersibile rebobinabile cu diametru de 4″, cu condensator permanent (versiunea monofazata), racite cu lichid dielectric netoxic, pentru cuplarea cu pompe submersibile de 4″.
Asamblate cu corpuri hidraulice cu palete flotante, sunt recomandate pentru pomparea apei curate cu continut de nisip in lichidul pompat nu mai mare de 180g/m3.
Datorita randamentului ridicat si a fiabilitatii sunt adecvate pentru aplicatii de uz domestic, civil si industrial, pentru sisteme de presurizare a apei, pentru irigari, pentru ridicarea presiunii, la instalatii anti-incendiu. Daca alegem aceste motoare pompe submersibile vom fi siguri de calitatea lor si astfel ne vom usura  foarte mult munca.

Motoarele sunt fabricate cu cablu de 1,5-2 m. În funcție de ce lungime de cablu e necesar pentru alimentarea pompei, iar noi este bine sa alegem dimensiunea necesară (4×1,5 sau mai mare), cu conexiune subacvatică ce rezistă și la 20 bari.  Aceste motoare au condensator extern, amplasat în panou de comandă. Astfel condensatorul poate fi verificat si shimbat foarte ușor, la schimbarea acestora nu e necesar scoaterea pompei din puț.

motoare

  • Tensiune alimentare: monofazata 220 V/50Hz
  • Putere motor: 0.75 kW
  • Debit maxim: 40 l/min
  • Inaltime refulare maxima: 55 m
  • Diametru racordare: 1 inch
  • Diametru pompa: 4 inch (100 mm).

Posted on August 30, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: