Garduri metalice cu plasa


Curtea matusii mele avea neaparat nevoie de un gard rezistent, dintr-un material solid. Vroia neaparat sa isi vada curtea si gradina frumoasa, asa ca am sfatuit-o sa isi cumpere garduri metalice cu plasa. O plasa de gard iti poate oferi protectie si intimitate, este solitua care o avantaja cel mai mult.

La emenatwork.ro poti gasi plasa de gard verde, plasa de gard zincata sau plasa zincata, mai ales ca sunt la preturi foarte bune, si te vor ajuta sa te bucuri de confortul tau. Nu sunt exagerat de inalte, dar suficient de bune pentru a-ti proteja curtea si gradina ta. Eram multumiti ca am facut o achizitie buna cumparand aceste garduri metalice, mai ales ca erau de o calitate buna.  Gardurile metalice cu plasa sunt foarte eficiente pentru oricine vrea sa le monteze.

Aceste garduri metalice sunt foarte eficiente pentru imprejmuirea terenurilor pe care le detii si mai ales ca au un aspect placut oferit de o plasa de gard. Avantajul pe care ti-l ofera o plasa de gard,  este acela ca pastreaza impactul vizual cu zona exterioara, nelasand senzatia de plasa de grad inchisa si neprietenoasa.

Norocul nostru ca am gasit aceasta firma specializata si am putut cumpara aceste garduri metalice cu plasa, era exact ce ne trebuiau noua.

Pentru cei interesati de garduri metalice va pot da cateva detalii:

”Comandand garduri si stalpi pentru gard de la Emenatwork.ro, clientii au si unele avantaje, dupa cum puteti vedea mai jos:
“Consultanta De specialitate la orice comanda
Know How – Experienta de peste 20 de ani
Rapiditate – Transport in maxim 24 de ore
Showroom – In Bucuresti, Constanta, Craiova si Cluj”
“Inscrie-te la Noutatile noastre!
Noi iti rasplatim fidelitatea o REDUCERE de 5% pentru prima ta comanda!”
“Plata serviciilor
 Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Oras Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua: numerar, plata online folosind cardul, cu cardul din showroom sau prin ordin de plata.
Se stie ca orice constructie incepe cu imprejmuirea perimetrului, de aceea specialistii eMenatwork va recomanda diverse variante de garduri metalice, o solutie rezistenta in timp si cu un pret de achizitie redus”.
gard

 

Advertisements

Posted on October 24, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: