Programe de contabilitate gratuite


Gandindu-ma ca pot invata contabilitatea m-am deplasat la prietena mea la serviciu pentru a cunoaste programele contabilitatii…. Ea mi-a aratat Programul Ciel pe calculator descriindu-mi calitatea  pentru a avea rezultate bune in activitatea mea profesionala. In sfarsit gasisem programe gratuite de la Ciel, excat ce aveam nevoie pentru a avea o cariera de succes in contabilitate. Sunt foarte multumit de alegerea facuta, de acest program contabilitate.

Ciel iti poate da  solutii complete pentru activitatea financiar-contabila, program contabilitate, soft de contabilitate, cu suport si asistenta dedicate problemelor tale.

Descriere Program CIEL – este un program gratuit de gestiune stocuri si contabilitate primara. In ziua de astazi multe firme nu il mai folosesc. Dar sa incepem cu inceputul.. Se numeste CIEL Simplu, este un soft de contabilitate gestiune performant care faciliteaza obtinerea declaratiilor 300 si 394 cu semnatura electronica, creaza serii de documente cu destinatia asocierii lor pe tipuri de documente, depozite pentru crearea facturarii si puncte de lucru, gruparea informatiilor se face printr-o obtiune disponibila printr-o fereastra de tip lista.

Acest program include facturarea, preia informatiile agentilor economici, cauta continut in fereastra de tip lista, are posibilitatea de introducere a preturilor si setarea stocurilor minime.

In fereastra de tip lista se poate adauga evidenta articolelor pe numere la intrarea si iesirea din stoc, in documente adaugarea articolelor se face manual cu o linie pentru a avea posibilitatea sa fie vizualizate mai multe informatii.

 

Programul CIEL gratuit are o combinație de funcționalități și o varietate de programe, cum ar fi:

– actualizări legislative, asistență tehnică variată, la mai multe calculatoare are acces în aplicații, raportări contabile și obținere de declarații fiscale, salarizare, extrase de bancă, îți poate urmări facturile neîncasate inclusiv soldurile de la parteneri, solduri de la salariați, solduri de la trezorerie.

Are diverse programe utile pentru contabilitate si functionalitatea firmei, acestea se enumeră prin transfer între depozite, analiză financiară, bonurile de consum le emite, în fișa de plată înregistrează încasări-plăți, emite documente de mijloace fixe, poți obține un inventar prin reglarea lui cantitativ valorică.

Este un program performant cu module care va intra în rândul profesioniștilor pe care il folosesc. Emit fișe pentru salarizare, facturare și chitanțe, documente personalizate-angajat.

 

product-head-standard-conta-v7

 

 

Advertisements

Posted on November 25, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: