Servicii profesionale de Retelistica


Stateam de vorba intr-o zi cu matusa mea despre servicii profesionale retelistica. Nu pricepeam eu prea multe despre retelistica, dar matusa mea mi-a explicat pe indelete  ce inseamna retelistica. La calculatoare, la legaturi intre servere si multe altele, despre care eu habar nu aveam. Atunci mi s-a parut foarte interesant munca firmelor care ofera Servicii de retelistica profesionale.

”Retelistica este cea care mentine legatura intre servere si statiile de lucru, iar comunicarea intre echipamente este posibila doar prin intermediul unei retele bine puse la punct. In acest sens, este importanta asigurarea unor servicii retelistica profesionale”.

“De ce sa alegeti servicii retelistica puse la dispozitie de http://fixmypc.ro ? Iata care sunt cele mai importante beneficii:
– Avem preturi ieftine, corecte, care reflecta in mod direct calitatea serviciilor
– Oferim garantie pentru produse
– Personalul nostru are experienta vasta in domeniu
– Suntem eficienti si profesionisti”
In general avem mare nevoie de calculatoare bune si de o retelistica bine pusa la punct, astfel incat comunicarea si informatiile interne din institutii sau firme sa fie accesibile celor care sunt in drept sa le primeasca si, in acelasi timp, sa fie cat mai bine securizate contra celor din exterior.

“Retelistica este cea care mentine legatura intre servere si statiile de lucru, iar comunicarea intre echipamente este posibila doar prin intermediul unei retele bine puse la punct. In acest sens, este importanta asigurarea unor servicii retelistica profesionale.
De-a lungul timpului, retelele au evoluat rapid, ajungand de la modele rudimentare, privite cu scepticism, pana la unele cu performante impresionante. In prezent, metodele de conectare sunt intr-un proces constant de dezvoltare si sunt foarte diverse, cuprinzand o gama foarte variata de cabluri clasice pe cupru (UTP FTP) si de fibra optica, precum si legaturi prin radio cum ar fi Wi-Fi sau Bluetooth.”
‘Pentru ca retelistica sa functioneze in conditii optime, este foarte important ca infrastructura sa fie bine protejata, sa nu aiba brese de securitate si sa fie dimensionata corect.
Noi asiguram toate aceste lucruri prin intermediul serviciilor de retelistica pe care le punem la dispozitie: retele wireless, retele LAN, gestiune retea (echipamente retelistica), solutie network inventory (inventarierea echipamentelor din retea), implementare retele virtuale private (VPN), proiectare arhitectura retea dimensionare retea.”
retelistica-top-1

Posted on August 31, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: